ČLÁNKY

Zveřejňuji informace z jednání OK DD - Zápis z jednání OK DD č.3. Zřejmě se pohly ledy, město už nemá podmínku vlastní rekonstrukce celé budovy na Občanské č.1, ale "Pokud bude zájem o pronájem ze strany zubních lékařů, město investuje do oprav a zájemce by se musel zavázat k dlouhodobému nájmu."

V poště jsem obdržel odkaz na článek o LEADVILLE TRAIL 100. Jj, také mi to nic neříkalo. Tak vězte, že je mezi námi "datyňok", který zvládl tento běžecký ultramaraton na 100 mil (160 kilometrů) v čase 24 hodin 43 minut 30sekund ! A jmenuje se Bedřich "Bedy" Stančík.

PŘÁNÍ

20.12.2022

VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ SVÁTKY A ÚSPĚŠNÝ ROK 2023.

Vážení spoluobčané, věřím Vám. Věřím, že i po několika neúspěšných návrzích občanů, co město zamítlo, se mezi námi najdou takoví, kteří nebudou jen negativní a podají návrhy za místní část DOLNÍ DATYNĚ. Čas se už krátí.

Státní veterinární správa (SVS) z důvodu přibývajících ohnisek vysoce patogenní ptačí chřipky v České republice vyhlašuje mimořádná veterinární opatření s celostátní působností. Všem chovatelům drůbeže s výjimkou běžců a holubů od zítřejšího dne zakazuje chovat drůbež pod širým nebem a nařizuje umístit chované ptáky do budov v hospodářství....

Základní škola Občanská v Dolních Datyních se v měsíci září zapojila do programu vítání občánků....

Co nás čeká? Kouzelné putování po svíčkami osvětlené trase v datyňském okolí.
Kde: Sraz u zázemí lesní školky Skřítkozem.
S sebou: lucerničku, oblečení vhodné do přírody. Účast je potřeba nahlásit na: info@skritkozem.cz, 733583074

Nouzové řešení místa konání v CVA je vynuceno trvajícím znepřístupněním budovy s naší klubovnou v Dol. Datyních na Občanské 1.